Tracking Forums, Newsgroups, Maling Lists
Home Scripts Tutorials Tracker Forums
  Advanced Search
  HOME    TRACKER    Web Hosting


Advertisements:




SuperbHosting.net & Arvixe.com have generously sponsored dedicated servers and web hosting to ensure a reliable and scalable dedicated hosting solution for BigResource.com.







Installing EAccelerator


I successfully installed eAccelerator and its already working fine then I decided to update my PHP version which is 5.1.6 to 5.2.6 after the upgrade eAccelerator is no longer loaded I tried recompiling eAccelerator but to no avail it doesnt load anymore I double checked eaccelerator.ini and it was already set. Someone said that the phpize that was installed in my server is not compatible to PHP5.2.6 and it needs to be updated also but I cant seem to update it since it always says that it is already updated.

I am using CentOS5.3.


View Complete Thread with Replies

Sponsored Links:

Related Forum Messages:
Eaccelerator Eaccelerator.shm_ttl
Does anyone have a recommendation for the eaccelerator eaccelerator.shm_ttl setting? If it was left at the default of "0", this means no newer scripts would ever be cached once the memory is full. Or would it do additional caching on disk as well and not show up in the phpino.php file?

We have alloted 32 Megs of Ram for eA. Maybe something like this would help move some old scripts out of the cache?

eaccelerator.shm_ttl="86400"
eaccelerator.shm_prune_period="0"

View Replies!   View Related
Eaccelerator
When eAccelerator doesn't have enough free shared memory to cache a new script it will remove all scripts from shared memory cache that haven't been accessed in at least shm_ttl seconds. By default this value is set to "0" which means that eAccelerator won't try to remove any old scripts from shared memory.

Does that mean that once the shared memory is full, that even if a script that is in shared memory hasn't been accessed in 5 months, any new scripts will have to be ran off of the compiled versions on disk instead of being read out of the much-faster RAM?

View Replies!   View Related
EAccelerator
i installed eAccelerator, everything look good, exept i have a problem with Wifidog-auth server that i have installed, it gives me errors that it cant connect to database.... but not all the times, could eaccelarator be doing this? it was fine before i installed EA

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Unable to connect to database on localhost' in /home/lavals/public_html/auth1/wifidog-auth/wifidog/classes/AbstractDb.php:96 Stack trace: #0 /home/lavals/public_html/auth1/wifidog-auth/wifidog/classes/AbstractDb.php(321): AbstractDb->connect(NULL) #1 /home/lavals/public_html/auth1/wifidog-auth/wifidog/classes/Server.php(227): AbstractDb->execSqlUniqueRes('SELECT server_i...', NULL, false, true) #2 /home/lavals/public_html/auth1/wifidog-auth/wifidog/include/common.php(107): Server::getCurrentServer(true) #3 /home/lavals/public_html/auth1/wifidog-auth/wifidog/hotspot_status.php(53): require_once('/home/lavals/pu...') #4 {main} thrown in /home/lavals/public_html/auth1/wifidog-auth/wifidog/classes/AbstractDb.php on line 96

View Replies!   View Related
EAccelerator And PHP 5.2.5
It seems that eAccelerator 0.9.5.2 is incompatible with the latest PHP 5.2.5.

Any else can confirm this?

View Replies!   View Related
SuPHP Or EAccelerator
I have a Linux server for shared hosting in which I am using Cpanel/WHM. I have PHP running as suPHP which I believe is for security. The problem I am facing is a lot of PHP based websites create load on the server and consume as much as 10% of the CPU and sometimes some script even consumes 50% CPU. I think I can reduce the load caused by the PHP scripts by installing eAccelerator. However, it does not work with PHP running as suPHP. Can anybody tell me which one should I choose of the both? Is there any other way to reduce the load on the server?

View Replies!   View Related
APC Vs EAccelerator Vs XCache
if anyone has run any tests or if there is a way to tell one of the other. I would like benchmark test them, just not sure how.

View Replies!   View Related
Install EAccelerator
I've got a CentOS 5.0 machine running PHP 4 & 5 in FastCGI mode with suPHP.

I've read the instructions to install eAccelerator at: InstallFromSource - eAccelerator - Trac

However there is a line at the beginning that says it is safe to follow those directions if you have ONE php install.

I have php5 as default and php4 optional. Does this count as 1 or 2 installs?

View Replies!   View Related
Xcache Or Eaccelerator?
What do you think is better Xcache or eAccelerator and why?

I can see that xcache is a little bit faster but what is better to use?

View Replies!   View Related
Xcache Or Eaccelerator
I have a server and I have several proxies on it together with some of my websites.
The thing is sometime it will overload.

I was thinking to install xcache or eaccelerator.

which should I install? Which is better?

View Replies!   View Related
EAccelerator FC2 Install
running php5 on FC2 server and wish to install eAccelerator, if i do 'yum info eaccelerator' it shows following as available.

Quote:

Looking in Available Packages:

Name : php-eaccelerator
Arch : i386
Version: 4.3.11_0.9.3
Release: 4.1.fc2.rf
Size : 231.11 kB
Group : Development/Languages
Repo : Dag RPM Repository for Fedora Core 2

This seems out of date?

Is this correct package or should be looking for another one?

View Replies!   View Related
Eaccelerator Crashing
After upgrading to php 4.4.5 from 4.4.4 I am getting this error in modern bill

[23126] EACCELERATOR: PHP crashed on opline 245 of session_register() at /home/user/public_html/modernbill/include/functions.inc.php:99

Anyone face this issue before? I've always used both EA and MB.

[eAccelerator]
zend_extension="/usr/lib/php/eaccelerator/eaccelerator.so"
eaccelerator.shm_size="4096"
eaccelerator.cache_dir="/tmp/eaccelerator"
eaccelerator.enable="1"
eaccelerator.optimizer="3"
eaccelerator.check_mtime="1"
eaccelerator.debug="0"
eaccelerator.filter=""
eaccelerator.shm_max="0"
eaccelerator.shm_ttl="0"
eaccelerator.shm_prune_period="0"
eaccelerator.shm_only="0"
eaccelerator.compress="1"
eaccelerator.compress_level="1"
eaccelerator.keys="shm_and_disk"
eaccelerator.sessions="shm_and_disk"
eaccelerator.content="shm_and_disk"

[Zend]
zend_extension_manager.optimizer=/usr/local/Zend/lib/Optimizer-3.2.2
zend_extension_manager.optimizer_ts=/usr/local/Zend/lib/Optimizer_TS-3.2.2
zend_optimizer.version=3.2.2

zend_extension=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager.so
zend_extension_ts=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager_TS.so

.htaccess file:

<Files .htaccess>
order allow,deny
deny from all
</Files>

DirectoryIndex index.php
Options -Indexes

php_value "magic_quotes_gpc" "1"
php_value "register_globals" "1"
php_value "error_reporting" "2039"

View Replies!   View Related
How To Remove EAccelerator
How to remove eAccelerator, I updated my apache and there I got the option to install it ,and I installed it

View Replies!   View Related
EAccelerator Error
Everything was working fine until I upgraded from PHP 5.2.0 to PHP 5.2.1. I compiled from source to upgrade, and I installed PHP 5.2.0 from source. Once I upgraded, eAccelerator complained that I had to recompile it again for it to work on 5.2.1. I did and it gave me the same error. I recompiled maybe 10 times and it has still complained about it. How do I fix this error?

View Replies!   View Related
EAccelerator Settings
whether if its a good diea to enable these settings for eAccelerator?

eaccelerator.shm_max
eaccelerator.shm_ttl
eaccelerator.shm_prune_period

There are scripts which are accessed once a day and i guess i shoudl set to prune those scripts which arent accessed for a few hours or so?

View Replies!   View Related
Module 'eAccelerator' Already Loaded
how I can get rid of this?

Code:
[28-Oct-2009 16:01:08] PHP Warning: Module 'eAccelerator' already loaded in Unknown on line 0

View Replies!   View Related
Zend Optimizer & Eaccelerator
I read on some threads here, that installing Zend Optimizer and Eaccelerator, speeds up the box.

I already installed ZEND optimizer on my box, can someone explain benefit's of Eaccelerator , and how to install it and tweak it for best performance ?

Current Specs -

Quote:

PHP 4.4.8 (cli) (built: Feb 21 2008 01:17:23)
Copyright (c) 1997-2008 The PHP Group
Zend Engine v1.3.0, Copyright (c) 1998-2004 Zend Technologies
with Zend Extension Manager v1.2.2, Copyright (c) 2003-2007, by Zend Technologies
with Zend Optimizer v3.3.3, Copyright (c) 1998-2007, by Zend Technologies

View Replies!   View Related
EAccelerator And Zend Optimizer
I am using PHP 5.2.1 (recently upgraded), Apache 2.2.4.

Before the upgrade, I had Zend Optimer and eAccelerator installed.

However, after upgrade of Apache and PHP + I had to reboot the server, I went on to reinstall eAccelerator.

Here is what php -v gave me :

=================
eAccelerator requires Zend Engine API version 220051024.
The zend Engine API version 220060519 which is installed, is newer.

contact eAccelerator at http://eaccelerator.net for a later version of eAccelerator.

PHP 5.2.1 (cli) (built: Feb 23 2007 11:36:11)
Copyright (c) 1997-2007 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, copyright (c) 1998-2007 Zend Technologies
with Zend Extension Manager v1.2.0, Copyright (c) 2003-2006, by zend Technologies
with zend Optimizer v3.2.2, Coopyright (c) 1998-2006, by zend Technologies

=========================

the version of eAccelerator I tried to install is the latest one ( 0.95)

View Replies!   View Related
Php 5.1 And Eaccelerator - Extra Performance
I tested eaccelerator with php 5.1.6 but I noticed just a very minor performance improvement. Eaccelerator is known for his incompatiblities, also php 5.1 is a big boy now and no longer need an accelerator.

View Replies!   View Related
EAccelerator Cache Size
how big I should set the cache size for eaccelerator?

Here's the information from the control.php

Caching enabled yes
Optimizer enabled yes
Memory usage 100.00% (16.00MB/ 16.00MB)
Free memory 0.00MB
Cached scripts 148
Removed scripts 0
Cached keys 0

View Replies!   View Related
Zend Opt., IonCube, EAccelerator [all At Once]
Install IonCube:
==================================

Code:
wget [url]
#### replace below with the version tree you have (I will use 4.4)
cp ioncube_loader_lin_4.4.so /usr/local/lib/php/extensions
Add this line BEFORE any other zend_extension (e.g. Zend Optimizer or eAccelerator).
(#### replace below with the version tree you have (I will use 4.4))

Code:
zend_extension = /usr/local/lib/php/extensions/ioncube_loader_lin_4.4.so
==================================

Install Zend Optimizer:
==================================

Code:
wget [url]
==================================

Install eAccelerator (cPanel):
==================================

Code:
wget [url]
==================================

View Replies!   View Related
Eaccelerator Cached Scripts
Using version 0.9.5 with the default settings. The cache fills up the shared memory in less than a day. I noticed the cached script is stuck at 176, what happens after this? Will it cache content to disk in the temporary folder (/tmp/eaccelerator/) when the shared memory is full?

View Replies!   View Related
Eaccelerator Cache Emptying Cron
I'm sure all of you who use eaccelerator know how big the cache can get and that it needs emptied manually. Well at least to my knowledge it does, the only thing I have seen that you can configure is the shm pruning. If anyone does know such a feature with eaccelerator please share. But I also notice a performance decrease and a few php errors mostly related to memory allocations here and there.

Anyway I was piddling around and came up with a command to disable eaccelerator from php.ini, delete the cache folder and then enable it back. I figured this would be good as a daily cron. I would like some input if anyone knows any better ways.

So I wanted to share this in case someone else here has the same problems with eaccelerator cache folder getting huge. If anyone knows a way to make this better or shorter please reply with solution.

Of course this will vary depending on where your php.ini is and where your eaccelerator cache is. Just replace those values with yours. I'm sure there is also a way to use similar commands to find and input these values, again if anyone knows please share.

Code:
find /usr/local/lib -name 'php.ini' | xargs perl -pi -e 's/extension="eaccelerator.so"/;extension="eaccelerator.so"/g' ; rm -rf /usr/lib/php/eacc ; mkdir /usr/lib/php/eacc ; chmod 4777 /usr/lib/php/eacc ; find /usr/local/lib -name 'php.ini' | xargs perl -pi -e 's/;extension="eaccelerator.so"/extension="eaccelerator.so"/g'

View Replies!   View Related
Xcache Or Eaccelerator For Wordpress Site
I have been trying to figure out which one I should be using for my wordpress site. I have read some discussion but after reading it all I am on the fence. Will Xcache work with cpanel?

The server is running XEN, with cpanel/whm, php5

The server spec is:
3.0Ghz - 8 cpu's
2048MB RAM, and 2048MB SWAP

I have also heard some people using litespeed server, would this be any good?

View Replies!   View Related
Do I Have To Reinstall Firewalls, EAccelerator, Etc After I Re-build Apache?
Do I have to reinstall or re-config firewalls (BFD, APF, etc), eAccelerator, etc after I re-built Apache?

View Replies!   View Related
Eaccelerator Installation Error, Can Not Find Config.m4
when I enter:

export PHP_PREFIX="/opt/php"
$PHP_PREFIX/bin/phpize

I got the following error message when I@user:

Cannot find config.m4.

Make sure that you run '/opt/php/bin/phpize' in the top level source directory of the module

I checked the above said folder (/opt/php/), there is no file called config.m4. but I found it at php source folder. what should I do to continue?

View Replies!   View Related
Php4 Extension (eaccelerator) Not Loading Anymore
Server :
pentium IV 3.0 Ghz
debian 3.1
kernel 2.6
apache2
php4.3.10

Some months ago I installed php4 on this server , and added eaccelerator.net , mostly with this site as guide. Everything worked fine.

Few days ago I realize I hadn't updated this server for a while. I run 'apt-get update' and 'apt-get dist-upgrade' . A whole lot of things get updated, and after that I perform a reboot, as adviced by the update script.

The next day I experiment a bit with the profiler of xdebug . I manage to install it , play around with the results, but decide to uncomment it from php.ini again as it is not that helpfull to me and it makes quiet big log files too.

Today I notice this server is getting very big loads. Normally on peak evenings it would float around 2-4 , with sometime jumps to 10-12 but always quickly recovering and working well. But on this evening it kept rising, stayed around 30-60 for most of the time, and even hit up to 85 . It only lowers when the busy hours are really over. So I look around everywhere , and then after a few hours I notice that eaccelerator is not visible in phpinfo(); anymore. This is the only weird thing I could find, and I assume this caused a big difference on the performance.

I dont know why exactly it went away. Maybe it was the server update, wich touched a lot of files. But I thought it was not supposed to update any configuration files, not without warning at least. I could also have been the xdebug script, wich also uses 'phpize' to install and also required editing in php.ini . I really wish I noticed the lack of eaccelerator after the update but before trying xdebug.

So I try to install eaccelerator again. Unpack from source, phpize, make, etc etc, just as last time. I edit php.ini to make sure the load command and settings of eaccelerator are still there and reload apache. I check phpinfo(); , but nothing changes. I try it all again to be sure, but still nothing. I check the location of the .so files, yes they are still there and the rights of the files look ok.

I edit php.ini again and uncomment 'extension=mysql.so', and reload apache. I notice a mysql error on my site as expected. So that means I'm really editing the right php.ini file and that I can influence the extensions that are loaded. I add the mysql extension again and reload apache.

I load an old php.ini backup file, from right after first installation of this server. The eaccelerator settings are there too already, but if I try it and reload apache : no difference.

I reboot my server again, because .. well sometimes it helps. But not with this. phpinfo(); still says no eaccelerator.

I check another server, exact same specs, same php+eaccelerator installation on the same day as the first one. I compare versions of apache/php/php extensions/zend extensions and all numbers I can find. Everything still looks the same, except server 1 does not have eaccelerator and server 2 still has.

I'm shomehow out of things to check now. I'm pretty sure eaccelerator has a big influence on the performance of my heavy php site, and I want it back. Everything looks ok, the files are there, the settings in php.ini are there, it should work ... but it doesnt. No errors or warnings anywhere, just phpinfo(); saying that eaccelerator has not been loaded and the high loads are confirming this.

It will either be a very complicated solution, or a very simple one, but I'm just looking over it. Does anyone has any tips on where to look or what to try ? Thanks.

View Replies!   View Related
Enable Zlib Compression If EAccelerator Is Already Installed
Does it make sense to enable zlib compression if eAccelerator is already installed? I'm running PHP 5.2.1 (FastCGI) with lighttpd 1.4.13 and eAccelerator 0.9.5. Also, here's a more general question. Since I manually compiled these programs, how would I go about updating them with the source files? Would I just repeat the normal installation process with the new source files?

View Replies!   View Related
Opcode Caches And Segfaults (XCache, EAccelerator)
Running gallery2 on a box with 4GB RAM. Tried PHP 5.2 w/XCache then with eAccelerator, both caused segmentation faults after a couple days.

"In a previous article, I stressed a common problem with all PHP op-code caches/accelerators: they die with segmentation faults every once in a while."
[url]

Anybody using logwatcher? How many faults per day do you get? If you're using a cache and never get segfaults how busy is your site and how do you prevent them?

View Replies!   View Related
Windows 2003 Eaccelerator Cache Cleared Randomly
I have successfully installed eaccelerator on my win2k3 box and it is working great. The problem I am having is that every so often the cache files are mysteriously cleared. I know that the cache is cleared when apache is restarted but I have not restarted it and the files still go missing after a period of time. I have the ttl values for ea set to 0 to disable them.

Here is the ea ini in php.ini:

extension="eaccelerator.dll"
eaccelerator.shm_size="64"
eaccelerator.cache_dir="C:Cache"
eaccelerator.enable="1"
eaccelerator.optimizer="1"
eaccelerator.check_mtime="1"
eaccelerator.filter=""
eaccelerator.shm_max="0"
eaccelerator.shm_ttl="0"
eaccelerator.shm_prune_period="0"
eaccelerator.shm_only="0"
eaccelerator.compress="0"
eaccelerator.compress_level="9"
eaccelerator.allowed_admin_path = "D:WebsitesThe Family Garrisoncontrol.php"

I am running php as php-cgi.exe with MS fastcgi enabled on a 32bit system.

View Replies!   View Related
Installing GD?
To install the GD graphics library for PHP, is recompiling the only method? And would recompiling PHP break things?

View Replies!   View Related
Installing RoR. Please!
just recently upgraded from a fully managed VPS to a Dedicated Server. Everything seemed to be going fine, until I tried installing RoR. I have RubyGems installed and all that, but whenever I try to install Rails, the following happens.

[root@server1 ~]# gem install rails --include-dependencies
Libsafe version 2.0.16
Detected an attempt to write across stack boundary.
Terminating /usr/bin/ruby-bin.
uid=0 euid=0 pid=9614
Call stack:
0x519df871 /lib/libsafe.so.2.0.16
0x519dfc5d /lib/libsafe.so.2.0.16
0x80549b8 /usr/bin/ruby-bin
0x8054a52 /usr/bin/ruby-bin
0x80556af /usr/bin/ruby-bin
0x806132f /usr/bin/ruby-bin
0x8061de6 /usr/bin/ruby-bin
0x809eb06 /usr/bin/ruby-bin
0x8055681 /usr/bin/ruby-bin
0x805de6d /usr/bin/ruby-bin
0x805ea6c /usr/bin/ruby-bin
0x805c5e6 /usr/bin/ruby-bin
0x8059c53 /usr/bin/ruby-bin
0x8064680 /usr/bin/ruby-bin
0x805de6d /usr/bin/ruby-bin
0x805ea6c /usr/bin/ruby-bin
0x805c4df /usr/bin/ruby-bin
0x805d776 /usr/bin/ruby-bin
0x805ae8a /usr/bin/ruby-bin
0x805d2ad /usr/bin/ruby-bin
0x805e66a /usr/bin/ruby-bin
0x805ea6c /usr/bin/ruby-bin
0x805c4df /usr/bin/ruby-bin
0x8062e68 /usr/bin/ruby-bin
0x805b9b2 /usr/bin/ruby-bin
0x805e66a /usr/bin/ruby-bin
0x805ea6c /usr/bin/ruby-bin
0x805c5e6 /usr/bin/ruby-bin
0x805d776 /usr/bin/ruby-bin

Overflow caused by memcpy()
Killed

View Replies!   View Related
Installing GD Via WHM
Main >> Software >> Apache Update

I've read through a number of threads regarding installing GD. So sorry for yet another, but I just want to make sure that I'm doing this correctly.

As seen in the attachment below I'm presented with a few options:

Previously Saved Config (** DEFAULT **)
Basic (If your previous build has failed, please use this option)
No PHP
PHP Encryption / E-commerce
PHP Encryption and Image Manipulation
PHP Image Manipulation
PHP Security

Should I start by selecting the option "Previously Saved Config (** DEFAULT **)" and then "Start Customizing Based On Profile"?
I've walked through the steps doing the above and have a question about the last section. Viewing the Exhaustive Options List shows GD as already checked yet towards the bottom I see a checkbox with the following (second attachment below):
Quote:

Save my profile with appropriate PHP 5 options set so that it is compatible with cpphp

This option will make the following changes to your profile prior to the build:
Enables:

CurlSSL
FTP
GD
Gettext
Iconv
Imap
Mbregex
Mbstring
Mysql
Mysql of the system
PGsql
Sockets
Zlib

Should I check to save and then click "Save and Build" to get GD installed?

Some additional information: I have downloaded my default profile. (lol Let's hope I don't have to use it because I wouldn't know where to begin!)

My php.ini file shows that GD is not installed or at least not compiled (if that's the right word to use). To clarify, GD is not in the list.

I have tried yum install pgp-gd and get the following:

root@server [~]# yum install php-gd
Loading "fastestmirror" plugin
Loading mirror speeds from cached hostfile
* base: styx.biochem.wfubmc.edu
* updates: mirror.raystedman.net
* addons: dist1.800hosting.com
* extras: mirrors.easynews.com
base 100% |=========================| 1.1 kB 00:00
updates 100% |=========================| 951 B 00:00
addons 100% |=========================| 951 B 00:00
extras 100% |=========================| 1.1 kB 00:00
Excluding Packages in global exclude list
Finished
Setting up Install Process
Parsing package install arguments
No package php-gd available.
Nothing to do
root@server [~]# No package php-gd available.

root@server [~]# rpm -q php-gd
package php-gd is not installed

root@server [~]# php -m
[PHP Modules]
bcmath
calendar
ctype
date
dom
eAccelerator
filter
ftp
hash
iconv
imap
json
libxml
memcache
mysql
pcre
posix
Reflection
session
SimpleXML
sockets
SPL
SQLite
standard
tokenizer
xml
xmlreader
xmlwriter
zlib
[Zend Modules]
eAccelerator

root@server [~]# yum list | grep -i gd
gd.i386 2.0.33-9.4.el5_1.1 installed
gd-devel.i386 2.0.33-9.4.el5_1.1 installed
gd-progs.i386 2.0.33-9.4.el5_1.1 installed
gdb.i386 6.5-37.el5_2.2 installed
gdbm.i386 1.8.0-26.2.1 installed
gdbm-devel.i386 1.8.0-26.2.1 installed
sysklogd.i386 1.4.1-44.el5 installed
aspell-gd.i386 50:0.50-4.2.2 base
gdk-pixbuf.i386 1:0.22.0-25.el5 base
gdk-pixbuf-devel.i386 1:0.22.0-25.el5 base
gdm.i386 1:2.16.0-46.el5.centos base
libgdiplus.i386 1.2.5-1.el5.centos extras
libgdiplus-devel.i386 1.2.5-1.el5.centos extras
root@server [~]#

View Replies!   View Related
Installing VPN On FC6
to install VPN on my dedicated server with fedora core 6.

I search on the internet and I found some article.

now I have this question,
I found the rpm in WHM>Software>Install a RPM named openvpn.i386 .

Can I install this rpm from this section?

View Replies!   View Related
Installing Php 5 Together With Php 4
my server running freebsd 6.2

i want to installing PHP 5 so my server can run 2 version of PHP (4 and 5)

im following the step here [url]

installing was successful

[root@s1 /usr/local/apache/logs]# /usr/local/cpanel/cgi-sys/php5 -v
PHP 5.2.1 (cgi) (built: Mar 30 2007 17:07:11)
Copyright (c) 1997-2007 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2007 Zend Technologies

but when i try to running phpinfo for it, its show me an error

i grep the error from error.log and got this

[Fri Mar 30 17:42:47 2007] [error] [client 202.65.236.10] Premature end of script headers: /home/uletbulu/public_html/info.php
[Fri Mar 30 17:42:47 2007] [error] [client 202.65.236.10] File does not exist: /home/uletbulu/public_html/500.shtml
[Fri Mar 30 17:44:07 2007] [error] [client 202.65.236.10] Premature end of script headers: /usr/local/cpanel/cgi-sys/php5
[Fri Mar 30 17:44:07 2007] [error] [client 202.65.236.10] File does not exist: /home/uletbulu/public_html/500.shtml

but for php 4 there is no problem at all
or the syntax for php 5 not using phpinfo(); anymore?

[url]
[url]

View Replies!   View Related
Installing PHP
I've installed PHP, MySQL and Apache on my XP.

I've uncommented some extensions in php.ini and among them:

extension=php_pdf.dll and extension=php_mysqli.dll, but when I start Apache I got the message:

PHP Startup: Unable to load dynamic library 'c:phpextphp_mysqli.dll' - The specified module could not be found

But I have that module in c:phpextphp_mysqli.dll.

View Replies!   View Related
Installing Yum
Anyone have tried yum with suse 10.x ? and what its rpm download link?

View Replies!   View Related
Installing PHP
Ive just installed PHP on my virtual server and am getting this error message:

PHP Warning: PHP Startup: (null): Unable to initialize module
Module compiled with module API=20041030, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
PHP Warning: PHP Startup: (null): Unable to initialize module
Module compiled with module API=20041030, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/modules/dom.so' - /usr/lib/php/modules/dom.so: undefined symbol: empty_string in Unknown on line 0
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/modules/gd.so' - /usr/lib/php/modules/gd.so: undefined symbol: empty_string in Unknown on line 0
PHP Warning: PHP Startup: ?Mq?gpp?: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20041030, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/modules/mbstring.so' - /usr/lib/php/modules/mbstring.so: undefined symbol: empty_string in Unknown on line 0
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/modules/mysql.so' - /usr/lib/php/modules/mysql.so: undefined symbol: empty_string in Unknown on line 0
PHP Warning: PHP Startup: D1q?`?p?: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20041030, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/modules/xsl.so' - /usr/lib/php/modules/xsl.so: undefined symbol: dom_node_class_entry in Unknown on line 0

Does anyone have any ideas what this could be/how it could be fixed? Full phpinfo can be found here: jlwalsh.net/phpinfo.php - if theres any other info I can send let me know.

View Replies!   View Related
Installing Gd
Trying to install gd library but not able to..

When i do yum install php-gd it says nothing to do..

Kindly help me.. Its a week i am trying to make it work.. Looks like i have searched the whole net..

View Replies!   View Related
Installing Php
I have Kevin Yank's book, and have followed the instructions (I thought) absolutely correctly.

most of it seems to be fine, but when I open up the very first page created (the "today.php" project!).. it says "module not found"..

take out the <%php bit... and rename it as an asp file (just to be sure my /localhost settings etc were ok) and it works fine. It's clearly a php install error.. Where do I start looking?

I did search on the forum but failed to find any related thread...

View Replies!   View Related
Ffmpeg-php - Need Help Installing Under Win
Hi there, I was wondering if anyone have installed ffmpeg-php under windows successfully or you might understand how to do it?

By default it's for linux, but there is a version for win made by some guy/guys to be found here: ffmpeg google groups

Problem is, I don't understand how to install? Could anyone explain, thanks!

Edit: Got it to work!

avcodec.dll (copy to WindowsSystem32)
avformat.dll (copy to WindowsSystem32)
php_ffmpeg.dll (php dir)
Add: extension=php_ffmpeg.dll <- to php.ini

All the other files confused me

View Replies!   View Related
Installing FFMPEG On VPS
We have a managed VPS, and have never needed on our own dedicated servers in teh past to have FFMPEG due to the line of data we host. So, I asked our provider to please install FFMPEG onto our server.

This is the response I have received:

FFMpeg requires PHP to be compiled as CGI (PHPsuexec) that is only officially supported by cPanel. So in order to install FFMpeg modules we have to resetup your VPS with cPanel.

Now our VPS is running Direct Admin on CentOS.

I am not trying to poke holes at our provider, just trying to find out if this is the truth, or if there is a work around that can accomplish this.

I do not want CPANEL on our account. We have two unix techs here at work, however unfortunately they are both off for two weeks as of middle of last week, so i'm caught with who to look for to gain a second opinion.

View Replies!   View Related
Installing Mod_rewrite?
I have installed a Apache server version 1.3.33 on windows XP and would like to enable mod_rewrite so i can rewrite my ugly url´s. How do I install this great feature in Apache so i can test it locally?

Do i just remove # from

#LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so
#AddModule mod_rewrite.c

View Replies!   View Related
Installing Circumventor
Are there any circumventors you can install on your website to bypass censorship on public computers?

View Replies!   View Related
Installing Imagemagick
How does one install imagemagick?

I have read instructions on imagemagicks site, but don't see how I can upload files, and how to execute the commands that instuctions say to do.

View Replies!   View Related
Installing GPAC
I have tried installing GPAC on my centos which has ffmpeg installed allready

l
/usr/bin/ld: cannot find -lGL
collect2: ld returned 1 exit status
make[1]: *** [libgpac.so] Error 1
make[1]: Leaving directory `/usr/src/gpac/src'
make: *** [lib] Error 2
-bash-3.2# cat /etc/redhat-release
CentOS release 5.2 (Final)
-bash-3.2#

View Replies!   View Related
Installing Hacked VPS
I had to reload my VPS cause I got hit with the LX admin exploit (Shocked cause the copy was over a year old)

But I'm not really server savvy, could someone possibly teach me the following.

How to install
apache
ftp
mysql
php

and how to secure the vps so it doesn't get hacked? Also is there any other free control panel to use? I'm really bad in shell, I can do basic stuff and if it's written in plain site I can easily do it. I've seen people here post these two,

ispCP
sysCP

Both look pretty nice, which one would be better do you think?
So if anyone could help me out with this that would be very nice and awesome of you. If I posted in the wrong thread mods please move it.

(I read the secure the VPS thread here already but my IP changes alot, the last 2 sets of numbers change daily)

View Replies!   View Related
Installing LXAdmin On My VPS
I am new with VPS, i was trying to install LXA on my new VPS after rebuilding it

This is what i typed in SSH

wget [url]

sh kloxo-install-master.sh

It worked out fine initially. It went on installing, updating, downloading and so on..
But finally got stuck at this point

11:02:43 (379 KB/s) - `lxawstats4400.tar.gz' saved [1143518/1143518]

Downloading Installappdata

error reading information on service gpm: No such file or directory

rm -rf /var/lib/mysql

View Replies!   View Related
Installing MySQL On VPS
I am currently using CentOS 5. I installed php-mysql, mysql-server, mysql and mysql-devl through yum install.

WhenI try to start mysqld I get this error

Code:
090722 20:17:32 mysqld started
090722 20:17:32 InnoDB: Database was not shut down normally!
InnoDB: Starting crash recovery.
InnoDB: Reading tablespace information from the .ibd files...
InnoDB: Restoring possible half-written data pages from the doublewrite
InnoDB: buffer...
090722 20:17:32 InnoDB: Starting log scan based on checkpoint at
InnoDB: log sequence number 0 36808.
InnoDB: Doing recovery: scanned up to log sequence number 0 43655
090722 20:17:32 InnoDB: Starting an apply batch of log records to the database...
InnoDB: Progress in percents: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
InnoDB: Apply batch completed
InnoDB: Error: pthread_create returned 12
090722 20:17:33 mysqld ended

I obviously havn't done something correctly.

View Replies!   View Related
Installing TomCat
I've got a customer who would like to have TomCat installed in his hosting account.

I've some question before doing it, it kindda scares me..

1- I have apache 1.3.
2- I don't want every child process of apache to have an additional 15MB..
3- I don't know a lot about Java... Is it as easy as «port install» it in my FreeBSD?

Basically, I would really like to accomodate that customer but I also doesnt want to mess everything for a single customer.

View Replies!   View Related
Installing Dot Net Panel On Vps
I am installing dotnetpanel first time on vps.After installing the dotnetpanel Enterprise server when I check by 127.0.0.1:9002 it gives "service unavailable" error.

View Replies!   View Related
APC - Troubles Installing
I am trying to install APC on my server and getting the following error:

Quote:

[root@ic ~]# pecl install apc
downloading APC-3.0.18.tgz ...
Starting to download APC-3.0.18.tgz (115,957 bytes)
.........................done: 115,957 bytes
47 source files, building
running: phpize
Configuring for:
PHP Api Version: 20041225
Zend Module Api No: 20060613
Zend Extension Api No: 220060519
ERROR: `phpize' failed

Why am I getting that error?

FYI, if this might help:

Php version:

Quote:

PHP 5.2.5 (cli) (built: Dec 12 2007 11:48:35)
Copyright (c) 1997-2007 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2007 Zend Technologies

MySQL version:

Quote:

mysql Ver 14.12 Distrib 5.0.24a, for redhat-linux-gnu (i686) using readline 5.0

I am running CentOS 4.4-32

View Replies!   View Related
Installing Php5
I recently installed ubuntu 7.10, and apache2. Both installed with no problems. In my browser i am able to type localhost, and i recieve the "It works" page. I can also start,stop and restart with no problems. However, I cannot install php5. I use synaptic package manager to install, and i added the appropriate lines to the httpd.conf file but i still cannot view .php files. I try to run a simple php page and a dialog box pops up prompting me to open or save the file. If i choose either, the box just pops up again.

View Replies!   View Related
Installing Qmailtoaster
I've got some problems with qmailtoaster in an openvz vps and centos 5.2.

At the "perl step" (wiki.qmailtoaster.com/index.php?title=CentOS_5_QmailToaster_Install) I get a lot of errors about dependency that cpan tries to resolve but it fail.

Here it is the last part when it basically quit...

Can't test without successful make
Running make install
make had returned bad status, install seems impossible
Running make for P/PM/PMQS/Compress-Zlib-2.011.tar.gz
Is already unwrapped into directory /root/.cpan/build/Compress-Zlib-2.011

CPAN.pm: Going to build P/PM/PMQS/Compress-Zlib-2.011.tar.gz

-- NOT OK
Running make test
Can't test without successful make
Running make install
make had returned bad status, install seems impossible
Running make for T/TO/TOMHUGHES/IO-Zlib-1.09.tar.gz
Is already unwrapped into directory /root/.cpan/build/IO-Zlib-1.09

CPAN.pm: Going to build T/TO/TOMHUGHES/IO-Zlib-1.09.tar.gz

-- NOT OK
Running make test
Can't test without successful make
Running make install
make had returned bad status, install seems impossible
Running make for K/KA/KANE/Archive-Tar-1.38.tar.gz
Is already unwrapped into directory /root/.cpan/build/Archive-Tar-1.38

CPAN.pm: Going to build K/KA/KANE/Archive-Tar-1.38.tar.gz

-- NOT OK
Running make test
Can't test without successful make
Running make install
make had returned bad status, install seems impossible
#

my /proc/user_beancounters

Version: 2.5
uid resource held maxheld barrier limit failcnt
988540: kmemsize 2321344 3576802 2147483646 2147483646 0
lockedpages 0 348 350 350 7
privvmpages 34453 73032 131072 131072 0
shmpages 687 703 65536 65536 0
dummy 0 0 0 0 0
numproc 27 38 350 350 0
physpages 7203 26499 0 2147483647 0
vmguarpages 0 0 65536 2147483647 0
oomguarpages 7203 26499 65536 2147483647 0
numtcpsock 5 8 2800 2800 0
numflock 4 11 350 350 0
numpty 1 1 175 175 0
numsiginfo 0 3 350 350 0
tcpsndbuf 123248 123248 53687296 65156096 0
tcprcvbuf 81920 801552 53687296 65156096 0
othersockbuf 9280 22512 53687296 65156096 0
dgramrcvbuf 0 8464 53687296 65156096 0
numothersock 8 18 2800 2800 0
dcachesize 0 0 3225600 3225600 0
numfile 652 905 8400 8400 0
dummy 0 0 0 0 0
dummy 0 0 0 0 0
dummy 0 0 0 0 0
numiptent 14 14 350 350 0

I've already tried to reset the cpan configuration and to use the cpan shell directly but I still have the same problems.

View Replies!   View Related
Copyright 2005-08 www.BigResource.com, All rights reserved